Oosthonk

Op de schop, en klaar voor een nieuw Decennium!

Zoals jullie al gemerkt zullen hebben, zijn we bezig met een grootse make-over van de website. Ook gaan we het 2020 in met een hoop nieuwe activiteiten en veranderingen. In 2020 viert Stichting Oosthonk ook haar eerste Lustrum. Daarbij gaan we natuurlijk ook verder met activiteiten voor Tiel-Oost. Hou daarom ook de website in de gaten. We blijven dit jaar ook weer nieuwe initiatieven van Operatie Groen Tiel-Oost ondersteunen. Natuurlijk hebben we ook weer NL-doet, en gaan we er dit jaar er alles aan doen om de kas op heb binnenterrein te gaan zetten en hebben we definitieve plannen om de keuken dit jaar echt te gaan verbouwen.

Namens het bestuur, iedereen een hele fijne jaarwisseling gewenst, en een gezond, fijn en sociaal 2020.

Erik Hout

Laatste Berichten
Aankomende activiteiten
feb
26
wo
19:00 Fruitig Geflip(t) @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Fruitig Geflip(t) @ Wijkcentrum Het Oosthonk
feb 26 @ 19:00 – 23:45
Fruitig Geflip(t) @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Smartlappenkoor “Fruitig Geflip(t)” repeteert elke woensdagavond in wijkcentrum Het Oosthonk. Lijkt het je leuk om in gezellige ontspannen sfeer te zingen dan kan je op woensdagavond gezellig komen luisteren en als je het leuk vindt. Kan je altijd gezellig lid worden van dit gezellige koor.
feb
27
do
09:30 Oosthonk Inloop @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Oosthonk Inloop @ Wijkcentrum Het Oosthonk
feb 27 @ 09:30 – 12:00
Oosthonk Inloop @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Oosthonk Inloop is een leuke activiteit voor elke wijkbewoner. Je kan een spelletje doen, even gezellig met elkaar een kopje koffie drinken. Ook komen de heren van Oud-Tiel eens per maand op deze inloop bij elkaar.
19:00 Oosthonk Biljart @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Oosthonk Biljart @ Wijkcentrum Het Oosthonk
feb 27 @ 19:00 – 22:00
Oosthonk Biljart @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Elke donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 stoten de heren van Oosthonk Biljart erop los!
mrt
3
di
09:30 Flipje’s Naai- en Handwerkclub @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Flipje’s Naai- en Handwerkclub @ Wijkcentrum Het Oosthonk
mrt 3 @ 09:30 – 12:00
Flipje's Naai- en Handwerkclub @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Flipje’s Naai- en handwerkclub Flipje’s Naai- en handwerkclub is bedoeld voor iedereen die graag zelf dingen maakt. Onder een gezellige begeleiding, die u helpt bij vragen of advies, Inclusief koffie en thee € 2,50 per keer. Vooraf voor 4 weken betalen. Zelf stof en je spullen meenemen.
20:00 Klubo Akordiona @ Wijkcentrum Het Oosthonk
Klubo Akordiona @ Wijkcentrum Het Oosthonk
mrt 3 @ 20:00 – 22:00
Accordeon-vereniging Klubo Akordiona repeteert elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 in Het Oosthonk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up