Overige

Eerste Fase verbouwing nadert voltooiing

Na weken bloed, zweet en tranen, is het eindelijk zover. De verfbussen kunnen tijdelijk dicht, de hamers, zagen en boormachines kunnen tijdelijk in de kast, en kunnen even even uitrusten. Morgen wordt de oude vloer uit de ‘vergaderruimte’ en ‘grote ruimte’ en ‘gang’ verwijderd door de Firma Invedra uit Tiel, en kunnen wij met onze vrijwilligers even achterover leunen. De rest van de week kunnen wij dus niet het pand in, omdat de nieuwe vloer gelegd gaat worden.

In de tussentijd zijn wij op de achtergrond al bezig met het kijken naar een nieuwe keuken en nieuwe inrichting van het pand, want dat oude meubilair past echt niet meer in deze schitterende nieuwe ruimtes.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *