Oosthonk Fantasy Wargaming

In het kort is Fantasy Wargaming een spel waarin verschillende miniatuurlegers met elkaar in gevecht gaan. Games Workshop heeft hiervoor Warhammer: Age of Sigmar. Inmiddels is de 3e editie – Dominion – uit. Maar ook Middle Earth SBG (Strategy Battle Game) is een Fantasy setting gebaseerd op ‘Lord of the Rings’ en ‘The Hobbit’. Fantasy Wargaming is veel meer dan een spel, het is echt een hobby! Naast het in elkaar zetten van modellen, moet je ze ook nog schilderen, je kan terrein maken voor de slagvelden, etc. Oosthonk Fantasy Wargaming helpt je in de eerste stappen in de hobby, maar ook doorgewinterde spelers zijn van harte welkom!

Over onze club.

Onze club richt zich op Fantasy Wargaming. Hierbij staan Warhammer: Age of Sigmar en Middle-Earth SBG centraal. Je hoeft niet lid te worden van onze club, je kan binnenkomen en spelen. We spelen kleine potjes van ongeveer 60 tot 90 minuten en kunnen daarna wisselen van tegenspeler.

Nieuw?

Ben je niet bekend met Warhammer: Age of Sigmar of weet je niets van miniature wargaming? Kom gerust binnen lopen. Er zijn meerdere starterslegers aanwezig om het spel te leren. Je wordt begeleid door ‘veteranen’ in het spel, die je de fijne kneepjes van het spel bijbrengen.

Schildermiddagen.

Wil je weten hoe je modellen het best kan schilderen of wil je gewoon gezellig samen te schilderen? Dat kan op onze schildermiddagen. De schildermiddagen kosten 2,50 euro entree. Je kan de schildermiddagen vinden in de Event Agenda, of op de Facebook pagina. Neem je verf en modellen mee en schilderen maar!

Scenery Workshops

Wat is er mooier dan een goed aangekleed slagveld, waarop je helden en hun troepen met de vijand in gevecht komen? Op deze workshops gaan we terrein maken voor verschillende slagveld thema’s zowel voor de club als voor jezelf thuis. Deze workshops kosten 5 euro (inclusief materiaal). De kan de Workshops terugvinden in de Agenda of op de Facebook pagina.

Sponsoren en Partners.

Deze club wordt ondersteund door Boekhandel Arentsen (Boek- en Kantoorboekhandel Arentsen | Home (libris.nl))

Ziterdes Gelände Bau (NOCH) ZITERDES Tabletop Geländestücke Homepage Preiswert im Online Shop kaufen heeft ons een ruïne geschonken die prima dienst kan doen als Weathertop uit Lord of the Rings.

Algemene Informatie:

Speeldagen: Elke 1e en 3e zondag van de maand

Tijd: 13:00 – 17:00

Kosten: €1,00 (eerste keer gratis)

Adres: Wijkcentrum Het Oosthonk, Meeslaan 2a, 4005 VR TIEL

Facebook: Oosthonk Fantasy Wargaming | Facebook