Oosthonk Sportief

Oosthonk Sportief is een aparte stichting, die laagdrempelig bewegen hoog in het vaandel heeft. We richten ons op dit moment vooral op wandelen, maar kijken in de toekomst of we ook andere activiteiten op kunnen zetten. Oosthonk Sportief werkt samen met BSV Tiel-Oost, een initiatief van Sportfriends. Oosthonk Sportief is aangesloten bij de KWBN.

Sportief wandelen

Eenmaal per 2 weken wandelen we op zondagmorgen, we vertrekken vooralsnog vanaf de Plataanstraat 9. De lengtes van de wandelingen variëren van 5 tot 15 km. De kosten hiervoor zijn € 2,00 per keer, inclusief bakje koffie/thee na de wandeling. Dus je zit niet gelijk aan een abonnement vast. Vanaf September 2018 is het mogelijk om een Oosthonk Sportief Wandelboekje aan te schaffen. Kosten zijn 10 euro en hiermee kan je 6 maal wandelen (dus je krijgt 1 deelname gratis).

Kijk voor exacte data in de Evenementen Agenda.

Wandel evenementen

Oosthonk Sportief organiseert in Tiel-Oost de Avond4daagse. Gezellig wandelen over 2 afstanden, 5 of 10 kilometer in mei 2019. Volg de officiële A4D website van Oosthonk Sportief, voor meer informatie. De A4D Tiel is een ‘Schone Avond4daagse’ en organiseren we gezamenlijk met Tiel Tip Top.

http://www.avondvierdaagse-tieloosthonksportief.nl/

In medio juli 2019 gaan we ook de Kersen Wandeltocht organiseren. Hierbij kan je meerdere afstanden lopen door de mooie betuwse fruitgaarden.

In het najaar 2019 starten we de Appel Wandeltocht, ook hier gaan we wandelen door de betuwse fruitgaarden.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.    Partners Oosthonk Sportief