Oosthonk Fantasy Wargaming

In het kort is Fantasy Wargaming een spel waarin verschillende miniatuurlegers met elkaar in gevecht gaan. Games Workshop heeft hiervoor Warhammer: Age of Sigmar. Inmiddels is de 3e editie – Dominion – uit. Maar ook Middle Earth SBG (Strategy Battle Game) is een Fantasy setting gebaseerd op ‘Lord of the Rings’ en ‘The Hobbit’. Fantasy Wargaming is veel meer dan een spel, het is echt een hobby! Naast het in elkaar zetten van modellen, moet je ze ook nog schilderen, je kan terrein maken voor de slagvelden, etc. Oosthonk Fantasy Wargaming helpt je in de eerste stappen in de hobby, maar ook doorgewinterde spelers zijn van harte welkom!

Over onze club.

Onze club richt zich op Fantasy Wargaming. Hierbij staan Warhammer: Age of Sigmar en Middle-Earth SBG centraal. Je hoeft niet lid te worden van onze club, je kan binnenkomen en spelen. 

Nieuw?

Ben je niet bekend met Warhammer: Age of Sigmar of weet je niets van miniature wargaming? Kom gerust binnen lopen. Er zijn meerdere starterslegers aanwezig om het spel te leren. Je wordt begeleid door ‘veteranen’ in het spel, die je de fijne kneepjes van het spel bijbrengen.

Andere opzet.

Oosthonk Fantasy Wargaming heeft een nieuwe opzet. In plaats van vaste speeldagen worden de aankondigingen bekend gemaakt op Facebook. Hierdoor kunnen we de tijden en data variëren wanneer dat nodig is.

Sponsoren en Partners.

Ziterdes Gelände Bau (NOCH) ZITERDES Tabletop Geländestücke Homepage Preiswert im Online Shop kaufen heeft ons een ruïne geschonken die prima dienst kan doen als Weathertop uit Lord of the Rings.

Algemene Informatie:

Speeldagen: Geen vaste dagen, aankondigingen op Facebook.

Adres: Wijkcentrum Het Oosthonk, Meeslaan 2a, 4005 VR TIEL

Facebook: Oosthonk Fantasy Wargaming | Facebook